Pravna obvestila

Splošni pogoji uporabe mesta znet.ezdrav.si

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu znet.ezdrav.si.

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu, so namenjene predvsem informiranju in pomoči uporabnikom eZdravja. Center za pomoč uporabnikom eZdravja se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last Centra za pomoč uporabnikom eZdravja, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Centra za pomoč uporabnikom eZdravja.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani »piškotek«, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vašem računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (vrsta brskalnika, vrsta operacijskega sistema, itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja vaše identitete in zasebnosti, ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Spletno mesto ne shranjuje podatkov, ki jih vnesete v spletni obrazec. Podatki se posredujejo Centru za pomoč uporabnikom eZdravja, in se uporabijo izključno za namen reševanja vašega zahtevka.

Uredniška politika

Spletno stran ureja Center za pomoč uporabnikom eZdravja.

Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

Kontakt 

Center za pomoč uporabnikom eZdravja lahko kontaktirate prek navedene telefonske številke, elektronskega naslova ali kontaktnega obrazca, ki se nahaja na spletni strani. Center za pomoč uporabnikov eZdravja bo na vprašanja oziroma komentarje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Sprememba pogojev

Center za pomoč uporabnikom eZdravja si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Želimo vam prijeten ogled in uporabo spletnega mesta.